KVELERTAK spiller på Sinus onsdag (09/04)

KVELERTAK spiller på Sinus onsdag (09/04)

Onsdag 09/04-2014 Bodø Sinus

 

KVELERTAK
DIE A LEGEND
ONDT BLOD

 

Dørene åpner kl. 20:00
Konsertstart kl. 21:00
Billettpris: 295,- + bill.avg.
18 år leg, 20 år leg i Harrybaren

 

De kalles punk og metal, men i sine hjerter er Kvelertak en levende og nesten brennende legemliggjørelse av rock and roll. Siden bandet ble dannet i 2006, har de bygget en lojal fanskare, som alltid er sultne på deres ekstremt suggerende konserter. Onsdag 9.april spiller de på Sinus i Bodø med Ondt Blod og Die A Legend som support!

Bandet debuterte med albumet «Kvelertak» i 2011 og solgte til gull. Albumet ble godt mottatt verden over og de ble umiddelbart utnevnt til "Årets debut album" av Metal Hammer i Tyskland, "Årets rock album" og "Årets nykommer" på Spellemannprisen og iTunes i USA utpekt det til "Årets Metal- nykommer". Alt dette sammen med enstemmig ros fra Metal Hammer i Storbritannia, Terrorizer, Rock Hard og Kerrang som kalte dem "det mest spennende nye bandet på planeten."

I 2013 kom plata "Meir" ut og også denne utgivelsen har høstet enormt gode kritikker i inn-og utland. Vi snakker om et norsk band som har skapt en egen sjanger, tøvete kalt black n’ roll, og de blir tatt i mot med vidåpne armer, heftig «mosh pits» og allsang. Dette blir kjapt, høyt og herlig!