GALLOWS til Måkeskrik 2014

GALLOWS til Måkeskrik 2014

 

Første headliner klar for Måkeskrik 2014

 

Måkeskrik i Kristiansand presenterer første headliner for 2014 og denne gang blir det en internasjonal artist som skal avslutte første kvelden i Bendiksbukta.

Bandet har i flere år har blitt omtalt som Englands beste hardcoreband og Asbjørn Slettemark på P3 gir dem intet mindre enn tittelen verdens beste punkband.

Har du lyst til å få med deg de britiske hardcoreynglingene live på en utendørsscene i Norge i sommer, er dette eneste sjansen du har!

 

GALLOWS

 

Gallows_14.jpg

 

De rå og hardbarka britene fra Watford i England kommer for å lage en ekte punkeksplosjon på Måkeskrik i juli.

 

Bandet startet opp i 2005 og ga ut debutalbumet "Orchestra of Wolves" året etter.

Labeldebuten "Grey Britain» kom i 2009 og har blitt omtalt som noe av det beste som har skjedd innen britisk punk siden Sex Pistols.

Etter at vokalist Frank Carter forlot bandet i 2011, ble resultatet med den nye frontmannen, kanadiske Wade MacNeil fra Alexisonfire, likevel så brutalt bra at fansen fort kunne legge troneskiftet bak seg.

Albumet "Gallows" (2012) lever vel så bra opp til forventningene som sine forgjengere, noe anmelderne også bekrefter.

Bandet er for tiden i studio og med nytt og tight album på gang, denne gangen som et firspann etter at gitarist Stephen Carter sluttet i 2013.

 

Bandet opptrådte på både Slottsfjellfestivalen og Malakoff Rockfestival i 2012, og både P3 og Gaffa trillet 5-ere i konsertanmeldelsene.

Gallows er svært sterke på scenen. De leverer gang på gang ett hardbarka liveshow som gir både publikum og anmelderne hakeslepp.

Her er det bøtter av både misantropi og moshpits, så forventningene kommer til å være utvilsomt høye når de ankommer Kristiansand denne sommeren.

De er og blir Englands desidert beste hardcoreband!

 

MÅKESKRIK 2014 LINE-UP SÅ LANGT:

BABY IN VAIN (DK)

FORK

GALLOWS (UK)

HANNE KOLSTØ

HOLD FAST

LOVELOVELOVE

RUMBLE IN RHODOS

SEA CHANGE

THE WIT

VÅNNA INGET (SE)

 

www.maakeskrik.no