KING OF TROLLS – The Cave

KING OF TROLLS – The Cave

King of Trolls spiller en blanding av fengende rock n roll, gitarrock og poprock, ikke helt fjernt fra det jeg vil kalle «husmorrock». Spor av tradisjonell power metal finnes også. På sitt beste er dette meget bra men på sitt svakeste bringes minnene fra 80-tallets bygdefester tilbake. Jeg blir fyllesjuk bare med tanken.

Jeg blir ikke helt venn med vokalen her og i mine ører er det den som er det svakeste leddet. Det heter seg at man ikke er sterkere enn det svakeste leddet……… Det er litt synd egentlig, for det er mange gode rock n roll låter her som får i gang rockefoten, men vokalen er rett og slett for svak, kjedelig, mangler trøkk og har for dårlig engelsk uttale. Og akkurat det burde det vært mulig og gjort noe med i dagens teknisk godt utviklede verden.

Dette bandet er hypet veldig opp og det er lett å høre at band som AC/DC, Whitesnake og ikke minst Deep Purple er store inspirasjonskilder. Jeg hører litt Lordi her også. Hvorfor de er så hypet opp, forstår jeg ikke helt. Det må nok mer til enn trollkostymer, noen gode riff og gode melodier for å bli bra. Denne skiva kommer nok aldri frem i lyset igjen. Sorry boys.

www.kingoftrolls.com