ARATRON – The Recovery (demo)

ARATRON – The Recovery (demo)

Aratron er et nederlandsk death metal band som foreløpig ligger på demostadiet. De var aktive mellom 2000 og 2002 og gjenoppstod i 2008 og har vært noenlunde oppegående siden da. Kun to demoer er det blitt i form av fysisk format og «The Recovery» er bandets andre.

Ganske heftig death metal med klare svenske influenser. Meget godt gjennomført med noen krumspring i begge retninger hastighetsmessig her og der. Jeg liker spesielt godt at de beveger seg litt inn i grindcoreland på den ene låta. Det gir liksom det hele en liten ekstra piff og det liker vi. Det er akkurat litt for kjapt til at du klarer og headbange til det, med mindre du er superdreven på den fronten. Vokalen er ikke ulik den herr Peter Tägtgren har på sitt aller tørreste. Passer godt til musikken, som for øvrig har en del Hypocrisy og litt Dissection i seg.

Absolutt en demo som gir mersmak. Jeg håper det kommer mer herfra.

http://www.aratron.net/