METAL HAMMER NORWAY – Inferno Klubbaften

METAL HAMMER NORWAY – Inferno Klubbaften

 

Kvelden før Skjærtorsdag arrangeres det Inferno Klubbaften på diverse klubber i Oslo. I år er det hele åtte klubber som er involvert med konserter denne onsdagskvelden og på seks av disse er det dratt inn eksterne arrangører som kjører sine band. Vi i Eternal Terror har dratt inn alle disse arrangørene for en bitteliten prat og nå er turen kommet til Metal Hammer Norway og redaktør Guro Juul Andersen. Metal hammer Norway skal okkupere Revolver sammen med Posthum og et band til.

 

Revolver
(18 år)

Posthum

TBA
(Metal Hammer competition winner)

 Foto_Roger JOhansen.jpg
Guro Juul Andersen
(Photo: Roger Johansen)

 

Metal Hammer Competition….info please?

Tradisjonen tro – ja, dette blir tredje året vårt så vi kan vel kalle det en tradisjon ;), har vi hatt en band-konkurranse. Vinneren får da spille på MHN-scena på Revolver på Infernos klubbdag. Vi har en jury bestående av MHN, Inferno og Amber Booking, så uansett så er det en fin sjanse til å få frem musikken sin for folk i musikkbransjen. Vi lytter til alt som kommer inn.

Har det vært stor interesse for å være med i denne konkurransen?

Det er enormt stor deltagelse i år som i forrige år, så det er noen velfortjente vinnere. Det er mange band – både gamle travere og nye ferske band som sender inn musikk til oss, og det synes vi jo er kjempestas!

Hvorfor vil disse bandene trekke folk under Klubbdagen på Inferno 2014?

Folk kommer uansett for å høre på nye spennende band, så det viktigst for oss er ikke nødvendigvis å ha kaos og full schmekk av folk. Vi ønsker å få frem norsk musikk, og vet at metalpublikummet støtter.

Blir det fullt på Revolver onsdagen før påske?

Ja, det har det vært de andre gangene, så da håper vi at folk tar turen i år også. Vi begynner etter Indie Recordings label night, så folk kan bare tusle de to minuttene opp på Revolver.

Hva ser du mest frem til under årets Inferno?

Mye gøy igjen i år, men ett av høydepunktene tror jeg nok kommer til å bli båtturen med Church Of Misery. Jeg er stor fan av disse gale japanerne, så dette tror jeg kommer til å bli moro. Også er det jo alltid utrolig gøy å treffe folk fra utlandet man som regel kun ser en gang i året nå som Hole In The Sky er borte.

Har du et Inferno-minne du vil dele med våre lesere?

Her er det enormt mange øyeblikk som har vært minneverdig i løpet av alle de årene jeg har hatt en svart påske. Men noe av det mest spesielle var da vi lanserte Metal Hammer Norway for aller første gang. Det var en fantastisk opplevelse å høre all den fantastiske feed backen både fra artister, den gengse publikummer og journalister. Stas!

 

 

Metal-Hammer-Norway-logo-jpg.jpg