MEGASCAVENGER – At the Plateaus of Leng

MEGASCAVENGER – At the Plateaus of Leng

Alle kjenner Rogga Johansen og vet hva denne svenske metalguden er i stand til. Han er ofte kjent for å dra inn andre storheter innenfor metallen i sine prosjekter og denne gangen har han huket inn en hel haug med vokalister. Dave Ingram, Kam Lee, Aad Cloosterwaard, Martin van Drunen og Dave Rotten er de mest kjente. Rogga growler selv på den ene låta og hvordan det gikk, skal vi komme litt nærmere inn på litt senere.

Denne skiva er hypet opp en del av promoselskapet. Dessverre er den ikke like bra som de sier. Låtene er midt på treet old school death metal. De er jevne og det er vokalistene som utgjør den lille forskjellen. Og jeg må bare si det at ikke alle imponerer her. Det kan være låtmaterialet som er dårlig og da er det lite selv Kam Lee og Martin van Drunen kan gjøre. Som nevnt litt lengre oppe, så growler Rogga selv på den siste låta. Jeg spør meg selv om hvorfor. Dårlig låt og merkelig growling. En håpløs avslutning på en svak skive.

Nei, denne skiva styrer vi elegant unna. Rogga kan så mye bedre enn dette.