TONS OF ROCK med fullt program

TONS OF ROCK med fullt program

 

Salget av festivalpass har gått over all forventning, og det virker som folk har bestemt seg for å bruke hele helgen på Tons of Rock ! Alt tyder nå på at dette blir årets store norske festival for rock- og metalfans. Vi er utrolig stolte av programmet, og vi vet at opplevelsen av å se disse artistene på imponerende Fredriksten festning, vil være en opplevelse ingen før har opplevd. Ingen vil gå glipp av Slayer, Anthrax, WASP, Turbonegro, og de andre bandene, i disse mektige festningsomgivelsene, sier Svein Bjørge, festivalsjef, Tons of Rock

 

Programmet ser slik ut:

FREDAG 20 JUNI

WASP
TURBONEGRO
GHOST
SOILWORK
TNT
OSLO ESS
BLACK DEBBATH
OBLITERATION
SILVER
THULSA DOOM
YEAR OF THE GOAT
ONE TAIL ONE HEAD
ALFAHANNE
REPTILIAN
+ TBA

 

LØRDAG 21 JUNI

SLAYER
ANTHRAX
SABATON
SEPULTURA
BACKSTREET GIRLS
JORN
KAMPFAR
AUDREY HORNE
PURSON
VANDERBUYST
RECKLESS LOVE
DEVIL
BLOODLIGHTS
WARP RIDERS
+ TBA

* Endringer i programmet kan forekomme.