SILVER og DEVIL til Tons of Rock!

SILVER og DEVIL til Tons of Rock!

SILVER og DEVIL til Tons of Rock!

Fy flate! Etter utallige forespørsler fra fans i hele Norge gjør Silver nå sin første festivalopptreden på flere år! Bandet regnes som et av Norges beste liveband gjennom tidene og vi har ikke ord for hvor mye vi gleder oss til å se Silver på Tons of Rock til sommeren!

"De siste årene har vi fått ekstremt mange forespørsler om å spille live igjen. Når Tons of Rock ba på sine knær om vi kunne komme til Halden i juni, tenkte vi fuck it! Dette er folk som var med å bygge opp Silver i sin tid, og den perfekte arena for å gønne på igjen! Vi planlegger en ny singel før sommeren og vi gleder oss ekstremt til å spille skitten punk i Halden, der vi lagde vår beste skive i 2006!"

– Tommy Akerholdt aka Amy Jubb, SILVER

Sjekk ut:

Silver – The Personal Decay

http://www.youtube.com/watch?v=G4KHR2MQnF4

 

Og ikke nok med det! 

Det kritikerroste heavyrock-bandet DEVIL gjør en eksklusiv norgeskonsert i 2014 på Tons of Rock!

 Devil fra Nes i Akershus har på den korte tiden siden starten i 2009 rukket å gi ut to album og to EP-er, og turnert i Europa flere ganger. Både hjemme og i utlandet har de delt scene med legendariske heavymetal-band som Electric Wizard, Pentagram og St Vitus, og spilt prestisjetunge festivaler som Roadburn, Infernofestivalen og Hole in the Sky. Bandet har blitt nevnt blant framtidas håp av blant andre P3’s Pyro og Metal Hammer, og responsen på deres andre album Gather the Sinners ser ikke ut til å gjøre spådommene til skamme. 

"Vi har med vilje spilt relativt lite i Norge, fordi heavymetal ikke har et ubegrenset publikum og vi har sett så mange norske band som har brent alt kruttet i Norge på kort tid. Så når vi får sjansen nå både til å spille for Norges største metalpublikum og være med på å starte noe som forhåpentligvis blir en suksessfull tradisjon, er vi utrolig glade for å kunne være med på den festen som Tons of Rock blir. " 

– Stian Fossum, DEVIL