CHURCH OF MISERY live på båt i Oslofjorden.

CHURCH OF MISERY live på båt i Oslofjorden.

INFERNO OSLOFJORD CRUISE
Det japanske doom metal-bandet Church Of Misery vil være en del av en helt ny opplevelse på Inferno Metal Festival . Torsdag 17. april kan du bli med bandet på sjøen i båten S / S Johanna . Dette er en tre timers tur i den vakre Oslofjorden hvor Church of Misery vil servere deg sine klassiske doom metal-hymner. Kun 100 billetter legges ut for salg 29. januar og koster 250, – kroner + billettavgift. Avreise er 13.00 og båten vil være tilbake 16.00. Båten går fra Rådhusbrygge 2 og oppmøte er 12.30.

CHURCH OF MISERY
Church Of Misery er et doom metal-band fra Japan som startet i 1995 . Deres doom metal kan beskrives som en blanding mellom Black Sabbath og de mer psykedeliske bandene fra syttitallet . Church of Misery er godt kjent for å lage sanger om serie- og massemordere . De har til og med laget en EP oppkalt etter den norskættede seriemorderen Dennis Nilsen . Deres nyeste album, «Thy Kingdom Scum», ble sluppet i fjor til strålende kritikker. En konsert med disse doomsterne på sjøen vil være en unik opplevelse ingen fans kan gå glipp av .

http://www.infernometalfestival.net