KRISIUN – Apocalyptic Revelation re-release

KRISIUN – Apocalyptic Revelation re-release

"Apocalyptic Revelation" er i mine ører den beste skiva til brasilianske Krisiun. I forhold til debuten «Black Force Domain» er den omtrent like kaotisk, mer brutal, mer intens, litt mer strukturert og mye mer gjennomført. Trommemonsteret Max har roet seg litt, men ikke nok til å kunne friskmeldes helt enda, og godt er det. Moyses herjer fortatt vilt med gitaren og sistemann i søskenflokken Alex øser ut sin galle i tide og u-tide. De instrumentale partiene er langt bedre her enn på debuten og som helhet er skiva helt klart flere hakk bedre.

Overganger er ikke Krisiun og spesielt ikke trommis Max så veldig flinke til. Det høres ut som de er blitt enige om å improvisere hver for seg. Da blir det nødvendigvis litt kaotisk og det passer for så vidt veldig bra inn i resten av det de holder på med.

Jeg har ikke villet gjort noe annerledes med denne skiva. Den er så brutal og kaotisk som man kan ønske det. Litt bonus i form av livespor, coverlåter og nyinnspilt låt er bare kos.

http://www.krisiun.com.br/

http://www.centurymedia.com/