DEPECHE MODE spiller i Telenor Arena fredag (13/12)

DEPECHE MODE spiller i Telenor Arena fredag (13/12)

 Fredag 13/12-2013 Oslo Fornebu Telenor Arena

 

 

DEPECHE MODE

 

 

 

Bill. ståplass kr. 605,- + bill.avg.
Bill. sitteplass kl. 705,- + bill.avg.

Kl: 19:30

Fri alder

 

Depeche Mode, pionerene bak post-punkepoken, har med over 100 millioner solgte album inntatt posisjonen som en av de mest innflytelsesrike gruppene innen den moderne musikken. Bandet, som ble dannet i 1981 av Martin Gore, Dave Gahan og Andy «Fletch» Fletcher, fortsetter å vinne kommersiell  anerkjennelse verden rundt, både i studio og på turné. Bandets tolvte studioalbum har nådd topp ti i over tyve land, deriblant USA og Storbritannia. Bandets forrige album fra 2009, Sounds of The Universe, debuterte som nummer 1 på listene i 14 land verden rundt.