SYN:DROM er klare for INFERNO METAL FESTIVAL 2014

SYN:DROM er klare for INFERNO METAL FESTIVAL 2014

 

SYN:DROM TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2014

 

Det svenske death metal-bandet SYN:DROM er klare for INFERNO METAL FESTIVAL 2014. Bandet, som har holdt det gående siden 2002, ga tidligere i år ut skiva «Iconoclasm» som har mottatt strålende anmeldelser. Det loves at det blir brutalt når SYN:DROM spiller på INFERNO METAL FESTIVAL for første gang.

Tidligere annonserte artister er DIMMU BORGIR, HATEBREED, TULUS, SIGH, IMPIETY, BLACK WITCHERY, ORANSSI PAZUZU, FLESHGOD APOKALYPSE, TRISTANIA, NECROS CHRISTOS, ROTTING CHRIST, A STORM OF LIGHT, GLITTERTIND, MYSTIFIER og KAMPFAR.

SYN:DROM

Svenske SYN:DROM startet opp tilbake i 2002. Etter et par demotapes ga bandet ut en EP i 2007. Deres debutalbum «With Flesh Unbound» ble sluppet i 2009, og nå er bandet ute med deres nyeste verk kalt «Iconoclasm». Bandet spiller en brutal form for death metal som også kan være både teknisk og ha tyngre partier. Fans av band som Nile, Decapitated, Vader og Morbid Angel bør sjekke ut SYN:DROM og kjenne sin besøkelsestid når de spiller live på Inferno Metal Festival 2014.

http://www.syndromweb.net