LASERGUYS juleshow 2013 – Rock Heaven

LASERGUYS juleshow 2013 – Rock Heaven

Julekonserten til Laserguys i Trondheim er etter hvert blitt en god tradisjon som man deler med en haug med kjente og ukjente gode venner. Tidligere år har arrangementet blitt holdt nede i kjelleren på Cafe 3B mens i år var det flyttet til nylige oppstartede Rock Heaven. Et lite og trangt (les: intimt) lokale som passer utmerket til denne typen arrangement der band og publikum kommuniserer hyppig hele tiden.

Laserguys slapp jo denne julaplata si som de kalte «Ho Ho Ho» tilbake i 2008. Det betyr at det er femårsjubileum i år og uten at dette ble slått opp på noen som helst måte, feiret vi det inni oss. 24 kramgoa låter der favorittene kom som dråper på en snor. Jeg nevner «Fisting under the Misteltoe» og nøyer meg med det. Det var julestemning med pepperkakeutdeling i døra og fra scenen og bandet tok seg likegodt en julegaveutdelingspause midt i settet. Undertegnede stakk av med en sjutommer og var godt fornøyd med det.

Laserguys_RockHeaven_13.jpg

Dumhetens Hær skulle varme opp og gjorde det sånn akkurat passe glimrende med sin old school death/thrash/pønk. Litt rustne etter to års livepause, men det var moro og bra nok til at alle som var der kosa seg dugg i hjel.

Skal jeg trekke fram noe negativt fra denne kvelden, så må det være at lykkealkoholen blant publikum og band ikke helt var på ønsket nivå og dermed ble det ikke fullt så moro som det kunne ha vært. Ikke at det ikke var moro altså, for det var det. Men det manglet bittelitt på at julegrindcoreekstasen var der. Og bortsett fra det vil jeg bare si: «Spill mer live, Laserguys og Dumhetens Hær». Det er alltid moro.