SHINING + HONNINGBARNA med dobbelkonsert i Oslo (9/1)

SHINING + HONNINGBARNA med dobbelkonsert i Oslo (9/1)

Shining + Honningbarna
Special Guest: Insense
Parkteatret Scene
Torsdag 9. Januar

 

Etter en fullstendig tettpakket sommer hvor alle store norske festivaler ble feiet over, samt en høst med både headliner-turné i USA og tre uker i Europa, har Shining endelig satt av tid til en konsert i hjembyen Oslo!

Torsdag 9. januar fyrer de løs sitt patenterte heksebrygg Blackjazz på Parkteateret! Shining er kjent for et forrykende liveband, men denne kvelden deler de scene med ingen ringere enn de unge og fyrrige Honningbarna, som for tiden er store favoritter til prisen for beste live-band på Norges nye musikkpris P3 Gull. Det er ingen tvil om at denne kvelden vil bli stående som en live-kveld uten like i lang tid fremover!

Shining’s frontfigur Jørgen Munkeby kommenterer:

"Jeg synes musikk burde ha en viss dose energi og liv for at den skal være interessant, og i Shining pleier vi som oftest å dra på litt ekstra når det gjelder mengde energi. Da er det spesielt gøy å kunne dele scene med et band som har akkurat samme synspunkt! Jeg tror ikke vi kan klare å få en store live-utblåsning enn denne komboen! Velkommen!"

Shining returnerte nylig fra sin turné i Europa sammen med The Ocean, hvor Kerrang! ble mektig imponert og ga dem 4/5 for konserten på Damnation Festival i Leeds. I USA gjorde Shining vel så stort inntrykk, og Time Out New York skrev "blisteringly intense" og "polished yet off-the-wall alt-metal that can come off like a Nine Inch Nails – King Crimson mash-up."