AIRBAG spiller på John Dee onsdag (30/10)

AIRBAG spiller på John Dee onsdag (30/10)

Onsdag 30/10-2013 Oslo John Dee

 

 

AIRBAG

 

Dørene åpner 20.00

Billettpris:
200,- (+ serviceavgift)

18 år leg

 

Airbag er i oktober klare med sitt tredje album, og det er duket for en eksklusiv releasekonsert på John DEE. Albumet har fått tittelen ”The Greatest Show on Earth” og det er knyttet store forventninger til utgivelsen etter suksessen med ”Identity” (2009) og ”All Rights Removed” (2011). Airbag er fremdeles et band som er stemningsskapende, og de maler store episke lydbilder, men med massevis av detaljer. På ”The Greatest Show on Earth” byr de også i tillegg på en litt ”røffere” side av seg selv enn på de tidligere utgivelsene. Dette blir første liveopptreden Airbag gjør siden fjorårets suksesskonserter, både som support for Marillion i Skandinavia og deltagelse på ’Night of The Prog’ festivalen i Lorelei, Tyskland. Dette er med andre ord en sjelden mulighet til å oppleve Airbag live – en av de konserter man absolutt ikke bør gå glipp av!