INFERNO 2014 Kickoff Party

INFERNO 2014 Kickoff Party

 

Lørdag 1. februar 2014 inviterer INFERNO nok en gang til sitt årlige kick off party hvor alle band som skal spille på Inferno Metal Festival 2014 vil bli presentert. Som vanlige lover de en heidundrende fest du ikke vil gå glipp av. Band som spiller denne kvelden er GEHENNA, HARABALL, SULPHUR og SO MUCH FOR NOTHING. Billetter legges ut for salg 31. oktober og koster 270,- kroner + billettavgift.

 

Band som allerede er annonsert til Inferno Metal Festival 2014 er DIMMU BORGIR, TULUS, SIGH, IMPIETY, BLACK WITCHERY, ORANSSI PAZUZU, FLESHGOD APOKALYPSE, TRISTANIA, NECROS CHRISTOS og ROTTING CHRIST.

GEHENNA

Norske Gehenna startet opp i 1993 i Stavanger. Bandet spiller black metal, men har også på flere album gått i en mer brutal retning med flere elementer fra death metal. Gehenna har gitt ut mange skiver som nå regnes som klassikere innenfor den norske black metal-bølgen som kom tidlig på 90-tallet. Bandet har til nå utgitt hele syv fullengdere og to EP-er. De er nå plateaktuelle med «Unravel» som kom ut på Indie Recordings tidligere denne måneden.

www.ludewigs.net/gehenna/

HARABALL

Haraball er et norsk harcore metal punk-band stappfull av energi og attityde. Banden ble stiftet i 2011 og er et resultat av at medlemmene fra straightedge-bandet Tiebreak slo seg sammen med fyllepunkbandet Fairplay (senere Fairfuck). Bandet har nylig utgitt «Sleep Tall» på Fysisk Format og selskapet selv regner Haraball som et av deres fremste band.

www.haraball.com

SULPHUR

Sulphur kommer fra Bergen og har med medlemmer og ex-medlemmer fra band som Vulture Industries, Bourbon Flame, Deathcon, Aeternus, Gorgoroth og Enslaved. Bandet spiller en form for black metal som også har dratt med seg elementer fra death metal samt avantgardistisk musikk. Bandet har gitt ut to album, hvor den siste av er «Thorns in Existence» fra 2009 som ble utgitt på Dark Essence Records.

www.facebook.com/SULPHURBAND

SO MUCH FOR NOTHING

So Much For Nothing er soloprosjektet til Erik Unsgaard fra Sarkom. I fjor kom debutalbumet «Livsgnist» ut til strålende kritikker. Musikalsk er dette black metal av den depressive sorten, og kan kanskje minne om en slags blanding mellom Lifelover, Shining og Skitliv. Nå er det på tide å ta ut prosjektet til en scene og So Much For Nothing vil holde deres debutkonsert på Inferno Kick Off 2014.

www.somuchfornothing.com