ENDOGENIC – Fireball

ENDOGENIC – Fireball

Det trønderske hybrid metal bandet Endogenic er nå klare med sin debut EP de har kalt «Fireball». EP-en inneholder fire låter med en illsint blanding av metalcore, death metal og thrash. Klikkelyden på basstrommene pluss de klinisk tørre riffene dominerer lydbildet der også en god variert vokal gjør seg godt. Produksjonsmessig kan dette minne litt om Decapitated «Nihility». Den skiva ble av flere kalt for overprodusert, så diskusjonen kan sikkert komme her også. Jeg synes derimot soundet kler bandet godt.

For meg blir tittellåta «Fireball» og «Monster» de to beste låtene på EP-en. Riffet som driver opp tempoet 2:30 ut i sistnevnte er en høydare i seg selv, men «Fireball» er nok en bedre helhetlig låt.

Vel verdt å sjekke ut om du liker god metal.

http://www.facebook.com/Endogenicband