CALIBAN SESSIONS på Rockefeller lørdag (26/10)

CALIBAN SESSIONS på Rockefeller lørdag (26/10)

Lørdag 26/10-2013 Oslo Rockefeller

 

 

THULSA DOOM
BLACK DEBBATH
BARE EGIL BAND
EL DOOM & THE BORN ELECTRIC
SWEDEN
HILDE MARIE KJERSEM
BLOOD TSUNAMI
LAST HEAT
THE DOGS
DE SØRGELIGE RESTENE

 

 

Dørene åpner 20.00

Billettpris:
225,- (+ serviceavgift)

18 år leg

 

”Caliban Sessions” er en årelang tradisjon hvor miljøet rundt Duplex Records og Ole Petter Andreassens Caliban Studios løsner ganske godt på slipsknuten og koser seg maksimalt med de forskjellige prosjektene sine. Etter 6 utsolgte hus på John DEE/Garage/So What!, tar konseptet nå konsekvensen av all suksessen, og flytter seg for første gang opp på Rockefeller slik at alle som vil, skal få lov til å komme! Thulsa Doom, Black Debbath, Bare Egil Band, El Doom & The Born Electric, Sweden, Hilde Marie Kjersem, Blood Tsunami, Last Heat, The Dogs og De Sørgelige Restene