HOSTILE TERRORTORY flytter til Folken

HOSTILE TERRORTORY flytter til Folken

HOSTILE TERRORTORY – Stavanger Metal Festival flytter til Folken. Vi har snakket med festivalgeneral Marius Steffensen om årsaker og fordeler med flyttingen.

Folken.jpg

Du tar nå med deg hele pikkpakket og flytter over til Folken. Hva er årsaken(e) til denne flyttingen?

Vi ønsker å gjøre Hostile Terrortory mer tilgjengelig. Vi flytter derfor inn til stavanger sentrum. Dette er også en stor mulighet for å oss å bygge opp Hostile Terrortory uten å måtte øke budsjettet drastisk.

Hva vil dette bety for festivaldeltakerne?

For bandene så vil dette bety at de får spille på stavangers mest etablerte metal scene istedenfor en garasje hall på hundvåg.  Publikum vil også få en bedre konsertopplevelse med tanke på lyd og lys. Folken har lang og god erfaring med begge deler. I sammen med Folken så vil vi bygge opp Hostile Terrortory til sitt sanne potensial. Der vil vi kunne tilrettelegge mer for både artister og publikum.

Blir det noen store endringer i arrangementsgjennomføringen i forhold til i fjor?

I fjor gjorde vi alt selv under festivalen. Jeg som festival sjef endte til og med opp som privat sjåfør. Men det er kjekt å kunne si at enkelte medlemmer i Mayhem har sittet i Hondaen min, hehe. Til Hostile Terrortory 2014 vil Folken stå for mye av det fysiske arbeidet som skal gjøres. Det blir da lettere for oss å fokusere på ting som markedsføring og kjøreplan istedenfor om det er nok toalett papir.  

For de av oss som ikke er veldig kjent i Stavanger, er det langt mellom Folken og Hundvåg? Det er vel ikke noen stor problematikk med at folk allerede har bestilt billetter og hotellrom og at disse får en noe lengre vei til venue?

Folken er i stavanger sentrum og hundvåg er en 10 min kjøre tur fra sentrum. Det finnes ingen hotell på hundvåg så det vil også bli mye nærmere for de som har bestilt hotell i sentrum.

Og ellers, hvordan ligger du an med booking og forberedelser til neste års festival?

Det går på skinner det også. Vi annonserer alle 3 headlinere på kick off i Stavanger 30. november. Gleder oss veldig mye til det. Ved at vi flytter alt til Folken så er mye klart på forhånd så det er allerede i boks.

http://www.hostileterrortory.com