BABY SNAKES – Gunslingers

BABY SNAKES – Gunslingers

Baby Snakes er hjertebarnet til Trond Holter (Wig Wam, Jorn & Dream Police). Her har han fått med seg Wig Wam bassist Bernt Jansen, Podium vokalist Christian Klykken og Magnus Gulguften på trommer. «Gunslingers» er debutskiva deres og dette er et band som vil slå an hos mange.

Dette er alt du vil ha i et rock’n’roll album. Det er veldig fengende, meget melodiøst og til tider litt sukkersøtt. Det er veldig rocka og gjennomgående ganske hardt og rockefoten kjører i gang uten at du selv legger merke til det. Det er litt western-rock sound over det hele og jeg får en liten «Blaze of Glory» feeling. Det er ekstremt lite som ikke gleder en musikkelsker her for skiva er rett og slett bra. Det er flotte vokalprestasjoner, glimrende soli og lett likelige låter all over på hele skiva. Du blir ganske enkelt blid av å høre på den. Jeg har ikke funnet noe å sette fingeren på så langt, men trekker likevel en liten halvkarakter slik at bandet har noe å strekke seg etter på den vanskelige andreskiva. Denne kjøper du og bandet ser du live når du kan.

http://www.facebook.com/babysnakesofficial

www.trondercore.no