ORANSSI PAZUZU til Inferno 2014

ORANSSI PAZUZU til Inferno 2014

 

 

ORANSSI PAZUZU TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2014

 

Fra de finske skoger kommer ORANSSI PAZUZU – et band som ikke er lett å sette i noen bås. Bandet har sitt utgangspunkt i black metal, men blander inn alt fra eksperimentell space rock til tung sludge. Dette er for de av publikum som vil oppleve noe nytt og spennende, og som ikke har noe i mot å utvide sin musikalske horisont. Vi i INFERNO METAL FESTIVAL er stolte over å kunne presentere dette nyskapende bandet for første gang i Norge.

Tidligere annonserte artister er DIMMU BORGIR, TULUS, SIGH, IMPIETY og BLACK WITCHERY.

ORANSSI PAZUZU

Oranssi Pazuzu startet opp i 2007 av vokalist Kuolleet Intiaanit fra det psykedeliske rockebandet Kuolleet Intiaanit. To år senere var debutalbumet «Muukalainen Puhuu» klar for å ta verden med storm med deres unike sound og kreative krumspring. I 2011 kom deres andre skive ut, ved navn «Kosmonument». Et album som tok Oranssi Pazuzu et steg videre, med mer doom, mer krautrock og mer psykedelisk stemning enn tidligere. Dette førte bandet til flere større europeiske festivaler som Hellfest og Roadburn. I oktober i år kommer bandet med deres tredje album som har fått det klingende navnet «Valonielu». Bandets musikk er vanskelig å sammenligne med andre artister, men fans av Ved buens ende, Virus, Hail Spirit Noir og Nachtmystium bør definitivt sjekke ut Oranssi Pazuzu på Inferno Metal Festival 2014.

www.oranssipazuzu.com