Fjordrocken arrangeres for andre gang

Fjordrocken arrangeres for andre gang

 

Fjordrocken arrangeres for andre gang

28.september arrangeres Fjordrocken på Rukla i Sandefjord. Dette blir andre gang intimfestivalen Fjordrocken arrangeres. Denne gangen er det Greyzone, The Dead and Living, Hex og Dogs of lust som skal innta scenen. Samtlige band, med unntak av svenske The Dead and Living, har et eller flere bandmedlemmer fra Sandefjord.

Arrangørene Julie Bjorvatten og Per-Ole Hvatum venter over 200 besøkende denne kvelden, og lover publikum mye bra musikk denne dagen.

Intimfestivalen ble startet av Per-Ole Hvatum for å fremme band fra Sandefjord, og ble arrangert for første gang i april 2013. Intimfestivalen ble startet for å fremme band fra Sandefjord, og styrkekulturtilbudet i byen. På første arrangement var det 136 besøkende, men Per-Ole Hvatum satser på at intimfestivalen kommer til å vokse både i antall band som spiller per gang og antall
besøkende.

https://www.facebook.com/Fjordrocken