DOMINANZ – Miniturne med FRAILTY

DOMINANZ – Miniturne med FRAILTY

 

DOMINANZ vil de to første helgene i oktober legge ut på en liten turne sammen med latviske FRAILTY. Dette skjer i Baltikum den første helgen og i Bergen & Stavanger den andre helgen (altså 11. og 12. oktober).

 

05.10.2013 – Riga, Latvia
06.10.2013 – Tallin, Estland
11.10.2013 – Bergen (Garage)
12.10.2013 – Stavanger (Checkpoint Charlie)

 

Dominanz_13.jpg
 

DOMINANZ
Det er snart gått to år siden sist Dominanz spilte på Garage i Bergen og halvannet år siden de sist spilte på Checkpoint Charlie i Stavanger, men det er nå duket for et gjensyn med disse industrielle mørkemennene fra Bergen. Som del av en miniturnè i Baltikum og Norge spiller Dominanz i sin hjemby Bergen og i Stavanger. Med pumpende rytmer, hardtslående mørke riff og brutale Industrielle melodier blander Dominanz to svært ulike sjangere i et atmosfærisk belagt lydbilde. Bergen er godt kjent på verdenskartet når det gjelder metallsjangeren. Derimot er det få andre bergensband som beveger seg i det samme lydlandskapet som Dominanz. Bandet fikk uhemmet gode kritikker fra verdenspressen for debutalbumet ”As I Shine”. Det viktigste norske metallmagasinet -Scream Magazine skrev blant annet "et nytt fantastisk norsk band er skapt", og trilte terningkast 5/6. Denne sommeren og høsten har Dominanz vært i studio og spilt inn oppfølgeren til ”As I Shine”. Musikken er blitt mørkere og enda mer aggressiv. Vi inviterer dere alle til Garage og Checkpoint Charlie for å høre Dominanz fremføre en håndfull nye låter pluss ett knippe gamle. Albumet vil nok ikke se dagens lys før på nyåret, men dere får denne kvelden en anledning til en "tyvlytting".
http://www.dominanz.no/
https://www.facebook.com/dominanzofficial

Frailty_13.jpg
 

FRAILTY (LV)
Dominanz har fått med seg det suksessrike Latviske doom metalbandet Frailty disse kveldene. I 2009 gav Frailty ut en selv-utgitt navnløs EP. Denne sørget for bandets første latviske ”Metal Music Awards” for beste album og beste band 2009. Et av Frailty’s hovedmål er å skape brutale og minneverdige liveopptredener. Frailty gav i 2012 ut deres andre fullengder Melpomene.
http://www.frailty.lv/
https://www.facebook.com/FrailtyMetalOfficial

 

 

 

Support:

(Bergen)
HOMOFERUS

Homoferus ble dannet i Bergen i 2010. De spiller atmosfærisk, melodisk black metal. Debutalbumet "Herocly" ble utgitt i 2012. Homoferus har de siste årene tilegnet seg massiv liveerfaring, og har nylig vært på en suksessfull turnè i Russland. For tiden jobber bandet med sitt neste album.
https://www.facebook.com/FerusNO?fref=ts 

(Stavanger)
PISS DRUNK BASTARDS

Jobben med å få igang stemningen i Stavanger går til det lokale rølpepønk bandet PISS DRUNK BASTARDS.
https://www.facebook.com/PissDrunkBastards