UGLY KID JOE + SKID ROW til Oslo (14/11)

UGLY KID JOE + SKID ROW til Oslo (14/11)

 

Som eneste konsert i Norge er Live Wire Booking stolte over å presentere split-konsert med Skid Row og Ugly Kid Joe på Betong. Dette har vi venta på så lenge!!

Bandene spiller i 12 land, og sparker det hele i gang i England i Oktober. I mellom seg har de solgt millioner av album, med låtene alle vil høre!

Skid Row består av originalmedlemmene Rachel Bolan, Snake Sabo og Scotti Hill. Med seg har de vokalist Johnny Solinger, som allerede har spilt med Skid Row i 14 år, og nye trommisen Rob Hammersmith. Konserten blir en showcase av deres nye mini-album "United World Rebellion Chapter 1", i tillegg til fremføring av deres hits "18 & Life", "I Remember You", "Monkey Business" og "Youth Gone Wild".

Etter en sommer 2012 med suksessfulle festivalopptredner(inkl. Sweden Rock) så er Ugly Kid Joe klare for en hel turné.
Ingen glemmer vel Whitfield Crane?! Sammen med Klaus og Cordell har Ugly Kid Joe med seg Snot/Sevendust gitarist Sonny Mayo og Zac Morris. Denne sommeren gir de ut sin første musikk siden 1996, som de har kalt "Stairway To Hell". I tillegg til dette albumet får vi selvsagt høre låtene "Everything About You" og "Cats In The Cradle" etc.
Whitfield påstår at "it will be RAD!".

+ Special Guest Dead City Ruins (AUS)
Live Wire påstår at dette vil bli en av tidenes allsangkvelder!!

Frem med hårsprayen, på med leopardbuksa og join oss for litt 80s galore!!!

Billettpris: 325,- (+ avg.)