HELLFEST 2014 med første 48 navn

HELLFEST 2014 med første 48 navn

 

HELLFEST har for vane å slippe sykt mange godbiter tidlig og de skuffer ikke i år heller. Med EMPEROR, TRIVIUM, CARCASS, WATAIN, DEATH (?), HATEBREED og ICED EARTH øverst på plakaten så langt i tillegg til 41 andre band, kan ikke dette bli annet enn nok en vinnerutgave av HELLFEST.

 

Her er den foreløpige lineupen for HELLFEST 2014:

EMPEROR / TRIVIUM / CARCASS / WATAIN / DEATH / HATEBREED / ICED EARTH / 1349 / ANNIHILATOR / BEHEMOTH / BRUTALITY WILL PREVAIL / CONAN / CROWBAR / DAGOBA / DORDEDUH / DOWNFALL OF GAIA / DOWNSET / DOZER / EQUILIBRIUM / FIRST BLOOD / FUELED BY FIRE / GEHENNA / IMPALED NAZARENE / IN SOLITUDE / KATAKLYSM / LAST RESORT / LOUDBLAST / LOWRIDER / MAD SIN / MARS RED SKY / M.O.D. / NIGHTMARE / POWERWOLF / THE CHURCH OF PUNGENT STENCH / REPULSION / SATAN’S SATYRS / SHINING / SOLSTAFIR / TAGADA JONES / TERROR / TOXIC HOLOCAUST / TROLLFEST / TSJUDER / ULCERATE / VREID / WINDIR SOGNAMETAL / WEEKEND NACHOS / YEAR OF THE GOAT / ZODIAC

+ 120 OTHERS