Info om INFERNO Klubbkveld

Info om INFERNO Klubbkveld

INFERNO KLUBBKVELD

 

16. april holder Inferno Metal Festival klubbkveld hvor vi tar i bruk syv av Oslos klubbscener hvor rundt 20 artister vil opptre. Klubbpasset selges til 250,- (+ avgift) kroner og gir deg tilgang til alle klubbene. Nytt for 2014 er scenen på Kulturhuset som vil bli presentert av plateselskapet Fysisk Format. I tillegg vil Norsk Urskog presentere bandene som spiller på DeVille’s Rock Lounge.

BLÅ – Dark Essence Label Night
Dark Essence Records er et av de raskest voksende metal-plateselskapene i Norge, og har siden 2004 jobbet med band som Taake, Shining (S), Sarkom, Slegest, Alfahanne (S), Dead To This World, The Batallion, Hades Almighty, Aeternus, Nidingr, Helheim, Vulture Industries, Cor Scorpii, Galar, Sulphur og flere. Selskapet setter fokus på unike band, helst innen ekstrem metal. Scenen til Blå vil denne dagen være dedikert til artistene til Dark Essence.

JOHN DEE – Indie Recordings Label Night
I god tradisjon vil Indie Recordings nok en gang presentere flere av sine artister fra sin rikholdige stall på John Dee under Infernos klubbkveld. Indie Recordings er en av Norges største plateselskaper og huser mange av Norges fremste metalbands.

REVOLVER – Metal Hammer Stage
For tredje året på rad blir Metal Hammer Norway-scena under Inferno på Revolver. Metal Hammer Norway har hatt alt fra både kjente og ukjente band på scena, og i 2012 hadde de til og med litt brutal stand-up comedy. Tradisjonen tro så skal de igjen ha en demo-konkurranse hvor band fra hele Norge kan sende inn musikk for å vinne en konsert på denne fin-fine scena.

KULTURHUSET – Fysisk Format Label Night
Fysisk Format ble etablert i kjelleren på platebutikken Tiger i 2008 og har i løpet av fem år pepret verden med i overkant av sytti skiver. Fysisk Format er notorisk sjangerblinde, fra punk og metal som Årabrot, Okkultokrati og Haust via Blood Commands arena-hardcore til intrikat art-pop som Nils Bech og King Midas. Fellesbetegnelsen er at det stilles nærmest sadistiske krav til deg som lytter.

DE VILLE’S ROCK LOUNGE – Norsk Urskog Stage
Det spirer og gror i en frodig norsk metal-undergrunn – fra seig doom til bitende black metal, fra progga thrash til beinknusende death, fra old school til moderne inspirasjon. Det er på høy tid med en ny utgave av Norsk Urskog!

Norsk Urskog handler om å vise verden noe av bredden og kvaliteten som finnes blant de mer ukjente banda i den norske metallundergrunnen. I tillegg handler det om å gi band som fortjener det en mulighet til å bli hørt, og nå også sett! I tillegg til å dele ut en samle-CD med norske undergrunnsband på Inferno Metal Festival, vil de denne gangen også stille med en egen Norsk
Urskog-scene på festivalens klubbdag.
http://thrashmetal.no/norsk_urskog

ROCK IN – South of Heaven Stage
South Of Heaven har holdt det gående i hele ti år nå og har igjennom hele denne tiden vært en av de viktigste klubbene for norske undergrunnsband å vise seg frem.

VICTORIA
Nok en gang vil Inferno Metal Festival presentere en rekke med artister på den så flotte jazzscenen som engang ble bygd om fra et teater. Første band ut på Victoria for 2014 er japanske SIGH med sin avantgarde black metal.

INFERNO METAL FESTIVAL 2014 – April 16. – 19.

Foreløpig er følgende band annonsert:
DIMMU BORGIR, TULUS, SIGH, IMPIETY og BLACK WITCHERY.
Flere band annonseres snart.

4 dagers festivalpass og klubbpass (onsdag) er nå til salgs på www.billettservise.no

WWW.INFERNOFESTIVAL.NET