SOUNDGARDEN spiller i Oslo Spektrum lørdag (07/09)

SOUNDGARDEN spiller i Oslo Spektrum lørdag (07/09)


Lørdag 07/09-2013 Oslo Spektrum

 

SOUNDGARDEN
GRAVEYARD

 

Dørene åpner 19.30

Billettpris:
Ståplass: 670,- (+ serviceavgift) Sitteplass: 670,-/590,- (+ serviceavgift)

 

Det Seattle-baserte bandet var av grungens pionerer da de debuterte på den smått legendariske Sub Pop-labelen på slutten av åttitallet. Album som ”Ultramega OK”(1988), ”Louder than Love”(1989) og ”Badmotorfinger”(1991) bidro sammen med hardtslående konserter til å bygge opp en solid fanskare.  I 1994 kom bautaen ”Superunknown”, et glitrende album som blant annet inneholdt klassikerne ”Black Hole Sun” ”Spoonman” og ikke minst tittellåten ”Superunknown”. Fram til ”Down On The Upside”(1996) var bandet i en klasse for seg blant de alternative rockebandene som dominerte på nittitallet. Etter dette ble bandet oppløst, og medlemmene fortsatte på hver sin kant med forskjellige prosjekter.

I 2010 kom nyheten om at bandet skulle gjenforenes, og etter diverse lovende liveopptredener kom i 2012 albumet ”King Animal”. Her fortsatte bandet der de slapp seksten år tidligere, med sterke sanger og signatursoundet på plass. Chris Cornells stemme er fremdeles blant rockens aller beste, og Soundgarden er mer dynamiske enn noen gang.

Grammybelønte Soundgarden er et sjeldent stykke spennende musikkhistorie. Det blir en enestående mulighet for nye og gamle fans til å oppleve Soundgarden i Oslo Spektrum lørdag 7. september 2013!