INFANT DEATH – War

INFANT DEATH – War

Infant Death er annerledestrønderbandet. Hva jeg mener med det? Vel…..alle vet at trøndere er trege og at det meste tar veldig lang tid. Infant Death derimot, har sluppet to demoer og en LP i løpet av noe som kan virke som ei uke, men som i realiteten er et lite halvår. Imponerende, nesten på grensen til at jeg ikke tror det. Lurer på hva de har spist.

Jeg rådigger vinyl og ble ekstra glad da jeg fant ut at «War» ble sluppet på nettopp det formatet. Skiva inneholder 12 låter, lengden er….vel….kort og hvis det var noe tvil; dette handler om kjapp infernalsk thrash på grensen til speed metal. Tempoet er for det meste skrudd opp på max. Det forekommer noen roligere innslag her og der, men ikke nok til at man kan forvente seg noe melankoli av noe slag. Riffene er kjappe, vokalen knall infernalsk og låtene er varierte.

Musikken til Infant Death treffer deg midt i bakhodet som et kanadisk godstog i fri flyt. Du kan prøve å løpe, men det er fånyttes. Du vet det vil innhente deg i løpet av få sekunder og du vet du er ferdig når det skjer. Men, du vet ikke når det skjer og hvordan. Ganske enkelt fordi låtene er såpass varierte og til dels uforutsigbare. Så enkelt er det og mer er det ikke å si om den saken. Løp og kjøp.

https://www.facebook.com/InfantDeath

http://www.apocalypticempire.com/