EXHUMED – Necrocrazy

EXHUMED – Necrocrazy

Det er en vesentlig ting jeg har lagt merke til når det gjelder goremetalkongene Exhumed. Det blir mindre og mindre gore etter hvert som gutta blir eldre og nye plater kommer ut. Det blir liksom mer og mer ren death metal og jeg vet ikke helt om jeg liker utviklingen.

Nå har skiva surret og gått i snart tre uker og faen som den vokser. Jeg lot den få en liten pause på et par dager, og det gjorde den bare godt. Jeg rådigger den og er pr dags dato ikke i tvil om at Exhumed er bedre enn noen gang. Jeg har også fått bekreftet for meg selv om at jeg likevel liker utviklingen til bandet. Jeg trengte bare litt tid på meg og sånn ca 70 runder med «Necrocrazy».

Hva kan man si om skiva da? Du vet hva du får når du kjøper Exhumed. Masser av tøffe riff, temposkifter, mer eller mindre melodiøse soli og verdens kuleste gorevokal fra Matt Harvey.
«Necrocrazy» inneholder ni låter og jevnheten gjør at det blir vanskelig å trekke fram høydepunkter og nedturer. Den eneste nedturen er forresten at skiva dessverre slutter etter den niende låta. Eneste forslag jeg har for å unngå den nedturen, er å sette skiva på repeat.

Bandet har nettopp avsluttet en Europaturne der Norge dessverre ikke var med denne gangen. For de av oss som fikk gleden av å oppleve dem under Inferno i 2011, lever lenge på den opplevelsen. La oss håpe på en gjentakelse av den konserten om ikke alt for lenge.

https://www.facebook.com/ExhumedOfficial

http://www.relapse.com/