WITHIN TEMPTATION spiller i Borggården fredag 23/8

WITHIN TEMPTATION spiller i Borggården fredag 23/8

Fredag 23/08-2013 Trondheim Borggården

 

 
 
WITHIN TEMPTATION
 

 

 

Dørene åpner kl. 18:00
CC: 625,- + bill.avg.

Fri aldersgrense

Nederlandske Within Temptation er et av verdens ledende band i goth-metal sjangeren.Bandet ble grunnlagt av bandets vokalist, Sharon den Adel, i 1996. De har et bredt publikum, og har solgt nesten 3 millioner album. Karrieren til bandet har hele tiden pekt oppover og nådde en foreløpig topp med bandets album fra 2011 «The Unforgiving». De har gitt ut 5 album, og slipper sitt nye album høsten 2013. Det blir spilt smakebiter herifra da Within Temptation besøker Trondheim og Borggården for første gang 23.august.

Arrangør Trondheim Concerts sier at valg av arena og tidspunkt var enkelt etter suksessen med Nightwish sist sommer. 6.000 solgte billetter viser at det er et bra marked for denne type konserter i Trondheim. «Vi traff bra med rammene for konserten, og valget av band/sjanger i fjor, og håper publikum finner vegen tilbake til Borggården også i år» sier arrangementsansvarlig Kristian Digre.