BLACK TUSK – Tend no Wounds EP

BLACK TUSK – Tend no Wounds EP

Black Tusk er et band som til nå ikke helt har slått helt an her i heimen, men jeg ville likevel gi dem en sjanse da deres nye EP "Tend no Wounds" dukket opp i postkassen. Musikken deres har vært bra, men ikke så bra at de har unngått den store svære sekken som inneholder fryktelig mange «nesten» band. Men, denne Ep-en løfter dem ut av sekken og opp i «må sjekkes ut» hylla.

Bandet ble dannet i 2005 av tre venner fra den ikke helt så ukjente byen Savannah i Georgia, USA. Gutta spiller en blanding av sludge, stoner, punk og rock og denne EP-en kan man se på som en liten bonussak mens man venter på den neste fullengderen.

«Tend no Wounds» byr på fem låter pluss en intro. Ingen låter som skiller seg så veldig ut fra resten, men det er jevnt over kvalitet det som leveres. Tung, seig, suggerende og fengende rockemetal. Det er en smule for mange enkle gjentakende riff og monoton vokal til at de klatrer så veldig mange hakk i rangeringhyllesystemet til undertegnede. Det er fremdeles mange hakk igjen til de når toppen der gullet ligger, men de er utvilsomt på vei oppover.

https://www.facebook.com/BlackTusk

http://www.relapse.com/