DATAROCK support for MUSE i Oslo & Bergen

DATAROCK support for MUSE i Oslo & Bergen

Når vi 19. og 24. juli får besøk av verdens beste liveband, nemlig MUSE, er det vel intet mindre enn anstendig at nettopp Norges beste liveband skal få innlede showene. Det er nå klart at Datarock varmer opp for Muse på Brann Stadion og i Telenor Arena.

 

Bandet i de røde joggedressene er jevngammelt med tusenårsskiftet og har i løpet av sin tretten år lange karriere gjort seg bemerket både internasjonalt og her hjemme i en grad svært få norske artister kan skilte med. Datarock har spilt over 850 konserter i 36 forskjellige land, de har jobbet med noen av verdens største plateselskap og globale merkevarer som Apple, Coca Cola, Samsung og EA  – ja, selv Disney har trykket dem til sitt bryst. Låtene deres opptrer i en rekke filmer, serier og reklamer jorden rundt, men det mest oppsiktsvekkende er kanskje at Datarock er det bandet i verden med låter i flest markedsledende videospill, blant annet Fifa, Sims, Need For Speed og Madden NFL.

For tiden er Datarock aktuelle med den nye singelen "Perfect Stranger" (inspirert av bandets sommerminner med Stone Roses, The Smiths, Paul Simon og diverse solfylte turneer) mens de stadig besøker konsertarenaer over hele verden og etterlater publikum i en sjokklignende tilstand av mersmak og gledesrus. Datarock live er alltid synonymt med lykke, svette, elleville toner, allsang, begeistret dans og akkurat passe mye humor. De er jo tross alt fra Bergen.

Pitchfork mener at Datarock "can nail any sound they want", mens Q Magazine har skrevet at "it makes for quite a party". Music Week beskriver bandet som "high energy indie dance with a sense of the absurd", mens The Fly Magazine konkluderer med følgende visdomsord: "Finally, a band to fall madly in love with". Vi kunne ikke sagt det bedre selv.