BLOOD COMMAND – Eksploderende herpes – Roskilde 2013

BLOOD COMMAND – Eksploderende herpes – Roskilde 2013

Det sies at du får ti år med eksploderende herpes hvis du gir Blood Command en dårlig anmeldelse, så dette er min objektive mening.

Glissent i begynnelsen

Det tok litt tid å få liv i teltet på Odeon scene, men etter to låter var bandet i slag og vokalist og frontkvinne Silje Tombre fremstod som selvsikker. Etterhvert fylles teltet og det er fest på stedet, men ikke hæla i taket ala Garage eller andre undergrunns steder på vestlandet, ikke at jeg nødvendigvis har en innbydelse på alle slike arrangement. Teltet blir ganske fort fylt opp og konserten er mer eller mindre reddet hvis man ser på antall fremøtte.

Det er nesten vanskelig å ikke like Blood Command uansett hvor du kommer fra. Uavhengig av låtmaterialet så var det en litt sjenert gjeng som stod på scenen og uansett hvor mye kameloner og allsang det var, så var det uansett litt sjenert i begynnelsen, men det tok seg opp. Bandet får selvtillit og fremfører resten av settet med glans.

Jeg har riktignok sett Blood Command i bedre slag, men jeg var overrasket over de fremmøtte. Det virker som om bandet har samme innflytelse på publikum her som i Norge. De greier å tilrive seg de som liker det harde og pop-kidsa. Slik sett tror jeg fremtiden til bandet er trygg. Roskilde er ikke over og jeg vil unngå ti år med herpes. Kan jeg gå nå? Takk.