TOTO spiller på Torvet i Trondheim søndag (30/6)

TOTO spiller på Torvet i Trondheim søndag (30/6)

 Søndag 30/06-2013 Trondheim Torvet
 
 
TOTO
STAGE DOLLS
 

 

 

Dørene åpner kl. 19:00
Stage Dolls kl. 19:20
TOTO kl. 21:00

CC: 620,- + bill.avg.

18 års aldersgrense
Det er mulig for de under 18 å komme på arrangementet i følge med foresatte. 

 

Det legendariske bandet TOTO kommer tilbake til Norge i sommer. Bandet, som feirer 35-årsjubileum i år for utgivelsen av debutalbumet, vil holde konsert på Torvet i Trondheim 30.juni. Som special guests har de med seg Stage Dolls som har sitt 30 års jubileum i år. Stage Dolls kommer også ut med ny singel til sommeren så dette kommer til å bli en heidundrende fest!

TOTO har vært del av noen av musikkbransjens mest berømte øyeblikk de siste tiårene. I 2013 vil det Grammy Award-vinnende bandet minnes en av sine egne tiår; med 35 års jubileum for utgivelsen av debutalbumet. Bandet som startet opp i Los Angeles i 1977, har hatt en legendarisk reise som omfatter 17 album og 35 millioner solgte plater. De mange listetoppene har blitt radio klassikere, elsket av lyttere over hele verden, inkludert "Africa", "Hold The Line", "Rosanna", " I Won’t Hold You Back " og " I’ll Be Over You ". Utover sin egen imponerende suksesshistorie, har musikerne i TOTO også jobbet bak kulissene innen sjangerne rock, pop, blues og soul.