Flere billetter til KISS i Stavanger (8/6)

Flere billetter til KISS i Stavanger (8/6)

Det nærmer seg med stormskritt. Let’s get ready to rock!

Førstkommende lørdag, 8 juni, gjester KISS, Kvelertak og Ingenting Vikingfest på Viking Stadion. 22.000 billetter ble i løpet av kort tid revet vekk, men Live Nation har nå fått muligheten til å utvide med noen ekstra seksjoner. Flere billetter i salg nå via Billettservice.

På scenen fremstår KISS som evigunge når de ikler seg sine heftige kostymer og tunge sminke. Det er vanskelig å skille et KISS-foto fra 1977 og 2013. KISS har skapt seg global legendestatus, og deres magi har skapt ett hysteri som har gått i arv fra generasjon til generasjon. De fyller fremdeles stadioner verden over med sine spektakulære sceneshow, og neste uke står Viking Stadion i Stavanger for tur.
Det er duket for en rockeorgie av en kveld når Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer og Tommy Thayer fra KISS, sammen med Norges- og ikke minst lokalyndlingene Kvelertak og Ingenting gjester Vikingfest på Viking Stadion 8. juni. Dette blir helt klart et av musikkårets aller største øyeblikk. Vi gleder oss!