HOVE 2013

HOVE 2013

HOVEFESTIVALEN 2013

Tromøya, Arendal

02/7 – 05/7

Vakre Tromøya utenfor Arendal begynner snart å gjøre seg klar for sommerens store eventyr. Nemlig Hovefestivalen 2013. Festivalen utvikler seg fra år til år og er nå en solid befestet festival. Det er ikke bare musikken som trekker mennesker hit, men det er beliggenhet og omgivelser. I tillegg er det utstillinger, kino, badestrand osv. Her er det mange muligheter for nytelse ved siden av mye god musikk.

I år er kanskje Kings of Leon, Frank Ocean, Phoenix og Calvin Harris som er de største for mange, men Hovefestivalen er allsidig. Her får man noe for enhver smak. Kommer også blant annet hardtskytende band som Bullet For My Valentine, Volbeat, Asking Alexandra og Stone Sour. Det er også en del norsk musikk og en del band som er ukjente for mange. Så Hove er også en plass der man kan oppdage ny musikk. Er du metalhead, liker pop, Hip-Hop, psycadelisk eller rett og slett bare vil danse og ha det gøy med venner, så er Hovefestivalen stedet for deg. Man for også servert god mat på mange forskjellige steder. Egen Hip-Hop bar og Rockebar. Så det finnes ingen unnskyldninger for en fantastisk uke på Hovefestivalen.

Om du ikke synes 4 dager med musikk er nok, så er det også 2 dager med forspill før selve festivalen. Der kan du oppleve nye og fremadstormende band. Det dukker nok opp en overraskelse eller to her også.


Spilleplan 30. Juni og 1. Juli:

Søndag 30.

Proviant Audio
Lilla Namo
Death By Unga Bunga
Yoguttene
Pandreas
Rockebandet Ændal

Mandag 1. Juli.

CLMD (Spiller 2 konserter på Hove)
Honningbarna
Cazadores
Hvitmalt Gjerde
Tuba Tuba
Away
Smidig
Tammie Tambourine
Elise Vatsvaag
DJ Chali

Så er er det MYE å få med seg. Så hva venter dere på? Vi sees på Tromøya!!!

Les mer på Hovefestivalens hjemmeside HER!  Spilletider finner dere HER!