5 x metalcore på Gamla i kveld

5 x metalcore på Gamla i kveld

BURY TOMORROW TOUR 2013 m/ Now, Voyager (B) + Urma Sellinger (Swe) + Napoleon (UK) + Walking With Strangers (Swe)

Billetter Kr.200 i døra fra KL.20.00                                      

FACEBOOK-EVENT

FORSALG: Billettservice.no,       samt Posten/Narvesen/7 Eleven fra 1 mars

Oakfield Music Group har i samarbeid med The Agency Group den ære av å presentere BURY TOMORROW`s første Skandinavia-turné med support av:

KL.21.30: Now, Voyager (B)
KL.22.15: Urma Sellinger (SWE)
KL.23.00 Napoleon (UK)
KL.23.45: Walking With Strangers (Swe)
KL.00.45: Bury Tomorrow (UK)

 

 

BURY TOMORROW (UK)
fra Southampton gjør nå sin første Skandinavia-turné til stor hengivenhet for sine norske fans. Før Gamla skal både Tou Scene i Stavanger og Garage i Bergen har fått dundra huet sitt godt inn i bandets melodiske Metal-Core.

 

Siden starten i 2006 og i kjølvannet av debut-skiva "Portraits" i 2009 ble både Japan, USA og Europa turnert hardt og video´n til singelen "You And I" vist på MTV 2. Skiva ble raskt et renomert eksempel på hvordan Metal-Core "skal låte"!!
Med fjorårets nye album "The Union Of Crowns" kom singelen "An Honourable Reign" inn på 6.plass på den britiske Rock & Metal lista og andre singelen "Knightlife" inn på 25 plass på amerikanske Top Heatsekers samt fikk de en plass med The Architects på UK Warped Tour. I januar i år deretter gitaristen Kristian Lawson inn for å ta over strengene for Mehdi Vismara.

Mer beskrivende er og bandets facebook-side:
"With equal emphasis on Heaviness and Melody, BT have forged a sound that is as crushing as it is catchy. In a genre full of sugar coated, cookie cutter bands mixing singing and screaming to identical effect, BT are a breath of fresh air…
Their melodies are rich and soaring, guitarist Jason Cameron’s husky singing tones invoking the classic 80’s stadium rock vibe, whilst frontman Dani’s monstrous roars and energy coupled with the water-tight riffs of the band make for a salivating prospect."
www.facebook.com/BuryTomorrow

 

 

 

 

NOW, VOYAGER (B)
fra Belgia har lik de andre bandene her greid å etablere seg med stor fanbase og godt rykte på rekord-tid. Deres energisk Metal og kraftfulle opptredener er sjelden vare i deres hjemland, men har tross starten sent i 2010, allerede gitt de support-jobber på større turneér med Devil Wears Prada (US), Memphis May Fire (US) The Color Morale (US), Dream on Dreamer (Oz), Eyes Set to Kill (US) & UK heavyweights While She Sleeps & Bury Tomorrow.
www.facebook.com/wearenowvoyager

 

 

 

 

NAPLEON (UK)
Intelligent, melody driven hardcore
Put aside every expectation of the classic "Hardcore" or "Metalcore" genre that is widely spread within the present alternative music scene right now and take note of Napoleon!
www.facebook.com/Napoleon.Devon

 

 

 

URMA SELLINGER (Swe)
fra Stockholm heiv seg inn på den svenske post-hardcore scenen i begynnelsen av 2010 og kom raskt i kontakt med trollmanns-produsenten Matt Hyde som har lagt sine magiske hender på Slipknot, Bullet For My Valentine, Gallows og Architects. Dette ga resultat i "Live, Laugh, Love" EP´en som klatret til nummer en på svenske MySpace knappe ei uke etter utgivelsen. Fansen stemte de og glatt inn på "Moshpit Open"-Festivalen hvor og andre celebre band deltok. I 2011 måtte Matt Hyde igjen komme seg til Gävle da debuts-skiva skulle ut jan 2012.

Deres relativt korte karriere, udiskutable talent hvor alle i bandet er låtskrivere, samt knallharde konserter har nå gitt bandet en overveldende stor fan-base.
www.facebook.com/urmasellinger

 

 

 

WALKING WITH STRANGERS (Swe)
dundret inn sin debut av Hardcore og Progressive Metal på debut-Ep´en "Buried, Dead and Done" vinteren 2010. Anmeldelsene er overveldende og sender bandet ut på en større Europa-turné med label-kompisene Adept.
Ti år før møttes de som tenåringer og uerfarne musikanter på den lokale ungdomsklubben i Trollhättan, Sverige.

 

Med kun nøkkel til plekter skulle Pontus Johansson for første gang med el-gitar i handa, finne sin vei over båndet av uante grep i det en dritings fyr ved navn Anton Hallenberg krabba gjennom vinduet og påsto at han kunne spille trommer. Det kunne han faktisk og intet mindre visste han om en god vokalist i Robin Schulz også. Med helter som Parkway Drive og Suicide Silence på øret, glir ambisjonene, glødende Metal og Hardcore interesse og flere medlemmer inn i bandet, over i et stadie av å bli satsningsområde nummer 1. Deres unike stil har gitt de mange fans i Sverige og de er fortsatt regnet som en av de unge og mest lovende innen sin sjanger. Uten platekontrakt, men med mange nok fans får de slippe til på Hultsfredfestivalen i 2009. I 2011 kom albumet "Hardships" som ble en halvtimes showcase i i vital metal, brutal nok til å gi de åpning på "Close-Ups Made Us Do It"-turneén med selveste Entombed og The Haunted.
www.facebook.com/wwsmetal