HORIZON ABLAZE og TALBOT til Southern Discomfort 2013

HORIZON ABLAZE og TALBOT til Southern Discomfort 2013

Pressemelding fra Southern Discomfort metal festival  (Kristiansand 13 & 14 september 2013):

 

Så var det på tide å slippe et par band til!

 

HORIZON ABLAZE er årets første lokale alibi! Bandet fra Kristiansand spiller i år sin første gig på Southern Discomfort. På høy tid sier vi!

Gutta som startet opp i 2008 lager musikk innenfor death metal sjangeren, og blir titt og ofte omtalt som et innovativt og spennende ekstrem-metal band.

HORIZON ABLAZE har høstet gode kritikker både for deres første utgivelse «Deconstructive Portrait» (EP) i  2009 og deres første fullengder  «Spawn» i 2011. Så, nå knyttes det forventninger til bandets andre full-lengder «Dødsverk» som slippes i nær fremtid.  Her får vi låter på morsmålet, noe som er nytt for bandet.

Vi gleder oss til denne, og til 13 september når de åpner «ballet» (les; festivalen) på Kick!

www.myspace.com/horizonablazeband

www.facebook.com/Horizonablaze

 

TALBOT fra Estland gjester også Southern Discomfort i år. TALBOT ble dannet i 2008, å består kun av to personer, en metal-duo(!). 

Magnus Andre (bass, synth og vokal) og Jarmo Nuutre (trommer og vokal) har klart å skape et unikt uttrykk i musikken deres, og fraværet av gitar bør alene vekke nysgjerrighet og interesse fra dem som ikke har kjennskap til bandet fra før. TALBOT har satt ny standard for doom-metal sjangeren!

Deres andre album «Scaled» ble sluppet i april i år, og er å få tak i på http://talbot.bandcamp.com/

Nå i mai turnerer duo’en i Europa, de spiller på Roskilde-festivalen i sommer, og i september hiver de seg i ROCKMOBILEN å setter kurs mot Kristiansand og Southern Discomfort!!!

www.talbot-music.com

www.myspace.com/talbotmusic

www.facebook.com/talbotmusic