EXELOUME – Return of the Nephilim EP

EXELOUME – Return of the Nephilim EP

Trønderske Exeloume skaffet seg mange fans da de slapp sitt debutalbum for et par år siden og de høstet stort sett gode kritikker for sin death/thrash. Nå er de tilbake med en firespors EP de har kalt «Return of the Nephilim» og jeg må innrømme at spenningen var stor til hvordan de har utviklet seg.

Og utvikling har det vært, en god en. Det er definitiv mer death i musikken deres denne gangen og sånt kan man like. Låtene er tyngre, raskere, røffere og mer komplekse, men likevel ligger noe av thrash metal basisen der. Riffene er gjennomgående gode, det skjer mye stort sett hele tiden og gutta får virkelig vist sitt potensiale med denne EP-en. Jeg liker det jeg hører, men fire spor blir for lite for en helaften og derfor setter jeg meg ned og venter på den kommende fullengderen. Måtte den komme snart.

http://www.facebook.com/exeloume