EVIL INVADERS – Evil Invaders

EVIL INVADERS – Evil Invaders

Dette er belgisk speed metal av den gode gamle varianten. Dessverre er det bare en EP med syv spor, men her får man kose seg med det man får. Hva skal man si om dette da? Produksjonen er ikke av det beste man har hørt og dette lider gitarene mest av. Men, man hører riffene så vidt og med litt godvilje vil man høre det kule i musikken til Evil Invaders. Gitarsoloene høres derimot, så jeg finner dette noe merkelig at ikke det skal gå an å få skikkelig gitarlyd på selve riffene også, for dette er tross alt basisen i speed metal.

Låtene er for så vidt kule og bra, dvs standard speed metal a la 80-tallet. Jeg kan kanskje virke noe gretten akkurat nå, men det er umulig å skape noe nytt med noe som er gjort tidligere. Man kan derimot gjenskape det og det klarer Evil Invaders lett. Feelingen er der, låtene er der, den lett skrikende vokalen er der og hadde bare gitarene også vært der, så hadde dette blitt gull. Men for all del; dette er herlig nok til at du bør sjekke det ut.

http://www.facebook.com/pages/Evil-Invaders-OFFICIAL/154641011249376