THE MODERN AGE SLAVERY – Requiem For Us

THE MODERN AGE SLAVERY – Requiem For Us

Italiensk metal har jeg for vane å styre unna, men det finnes noen få unntak som for eksempel Bulldozer, Death Mechanism, Hour of Penance og Fleshgod Apocalypse. Dette er band jeg liker og som har en del bra utgivelser på samvittigheten. Jeg er av den oppfatningen at det finnes lite interessant i den italienske metalscenen, men innimellom finner man likevel et og annet bandet som er verdt å sjekke ut. Det er lenge siden sist og jeg hadde vel mistet trua på Italia som musikkland. Men, i dag oppdaget jeg ved en tilfeldighet et nytt italiensk band om muligens overgår alle disse nevnte bandene. I alle fall hvis jeg skal ta utgangspunkt i bandets nye album. The Modern Age Slavery heter de og «Requiem for us all» heter skiva. Er debuten av samme kaliber om oppfølgeren, skal den handles inn. For jeg er blitt fan og det i løpet av bare noen få timer hvor jeg har lært «Requiem for us all» å kjenne litt bedre.

Dette er saftig god death metal med mange små krumspring og stor variasjon og ikke minst; en helvetes god trommis. Litt metalcore er det inni her også, men balansen mellom den og resten av herligheta er perfekt.

Det er mange herlige riff her. Det varieres fra det kjappe tekniske til det tunge seige og de nesten litt semi-falske høye tonene til det mer svartmetalliske melodiøse og mer fengende. Litt Meshuggah-shugg finnes også. Vokalen er det også stor variasjon på. Screamovokalen er her innimellom mye god variert growling og det blir det i dette tilfellet gull av. Trommisen nevnte jeg i sted og når de i tillegg har mange gode låter, må resultatet bare bli bra. The Modern Age Slavery er et noe håpløst bandnavn, men musikken deres er det ikke mye galt med. Bør sjekkes ut av alle om er glad i litt hektisk tøff teknisk bra extreme metal.

Coveren av Sepulturas «Arise» om avslutter skiva er muligens den beste coveren av Sepultura jeg har hørt noen gang og spesielt fra gitarsoloen og ut er dette enda mer gull. Vidunderlig herlig.

http://www.facebook.com/tmasofficial

http://www.facebook.com/Pavementent