THE BEYOND – Frostbitepanzerfuck

THE BEYOND – Frostbitepanzerfuck

The Beyond sies å være et black metal band fra Pennsylvania, USA. Den uttalelsen er jeg ikke helt enig i. Ut i fra denne skiva her kalt «Frostbitepanzerfuck» vil jeg heller si at det er en blanding av crossover, punk, rock’n’roll og litt varierende typer black metal pluss litt til. En herlig og merkelig blanding av stilarter og det er fryktelig vanskelig og bare å sette de i en bås egentlig, så det driter jeg i.

Musikken er som du skjønner meget variert. Innimellom er den veldig fengende, happy og veldig lett å like. Men, det er også en del låter og partier som er mer dystre, Noe ren black metal finnes også og det er egentlig med på å gjøre skiva til en jojo av en humørspreder. Jeg har vanskelig for å tro at alle låtene på denne skiva er skrevet og innspilt samtidig. Det høres mer ut som en samleskive med låter fra flere tidsperioder der låtene er helt klart skrevet av forskjellige personer med delte meninger om hva som skal være med på skiva. Mitt tips er: sloss om det, få det ut av systemet og sett dere ned og skriv musikk til ei ny skive der låtene i det minste har en viss tilknytning til hverandre. Dette er moro innimellom, men det holder dessverre ikke mål.

https://www.facebook.com/thebeyond999