NEW BLOOD Metal Night (20/4)

NEW BLOOD Metal Night (20/4)

Det skjer ting i metal-miljøet i Trondheim, mange nye band med variasjon inn diverse sjangere!

Det skal vi bevise nå med 3 skikkelig fete, nye Trondheims-band!

SHOTGUN RODEO,
– Lovende aggressiv, tung og groovy thrash med "new school" vokal.
Bandet ble opprinnelig formet i 2008 av gitarist Don Shrediablo, det ble gitt ut en demo i 2009 før bandet ble lagt på is i over 2 år.
Med ny energi og ny lineup kom bandet tilbake med deres første EP "Dead End Massacre" i 2012 som ble veldig godt mottatt og fikk gode anmeldelser. Bandet har en ny EP klar med navn "Guilty As Charged" som er bandets mest heavy og varierte materiale til dags dato. 

TREESKULL
– Rutinerte karer, medlemmer fra The Apparatus m.m.
Med røtter dypt plantet i metallisk jord og grener og avleggere i mange sjangere ble Treeskull plantet i 2010. Frøene vokste og i november 2012 ble EP’en "Eastwood EP" spilt inn i Brygga Studio. Treeskulls egensådde låter blir for første gang fremført på Fru 
Lundgreen 20.april Miks Groove, Thrash, Stoner og skeive takter så har du Treeskull! 

CAPILLARY
– Metal som er definert som organisk, tung og dronete, men likevel variert og med innslag av prog. En anelse i retning Gojira.Til tross for sin unge alder er det ikke mangel på erfaring, både musikalsk og med tanke på liveshow. De har spilt på mange store eventer i løpet av årene som Trondheim Metal Fest og Trondheim Calling. I fjor kom de ut med sin overraskende gode debut-EP "Man is a Wolf to Man" som ble gitt ut under annet bandnavn.
FRU LUNDGREEN, 20. April!

CC 100,- 20 År leg.Første band kl 22.00!


www.zone-home.net