MUMFORD & SONS spiller i Oslo Spektrum torsdag (11/04)

MUMFORD & SONS spiller i Oslo Spektrum torsdag (11/04)

Torsdag 11/04-2013 Oslo Spektrum

 

 

MUMFORD & SONS
HALF MOON RUN
MYSTERY JETS

 

 
Bill. kr.

Ståplass: 395,- (+ serviceavgift)
Sitte kategori 1: 495,- (+ serviceavgift)
Sitte kategori 2: 450,- (+ serviceavgift)
Sitte kategori 3: 395,- (+ serviceavgift)

Kl. 19:30

Fri alder

 

Indie-folkrock bandet Mumford & Sons har tatt kritikere og publikum med storm de siste årene. Debutalbumet ”Sigh No More” (2009) var et knallsterkt album med sanger som ”The Cave” og Little Lion Man”. I 2012 kom det mye etterlengtede oppfølgeralbumet ”Babel”, fylt med forførende sanger som ”I Will Wait” og ”Whispers In the Dark”. Mumford & Sons har oppnådd stor suksess med sin blanding av country, bluegrass og rock tilsløret av en god dose engelsk melankoli. Det er befriende med åpenhjertig og romantisk musikk i en tidsalder der ironien iblant kan stå i fare for å spise opp sjela di. Mumford & Sons folkrock er både lengtende og trøstende, men mest av alt vakker.

På scenen gir de fire medlemmene i Mumford & Sons alt, både til publikum og hverandre. Sammen utgjør de en samstemt helhet hvor hver eneste mandolinstreng bidrar til å skape nerve og stemning. Det blir en uforglemmelig kveld i Oslo Spektrum torsdag 11. april!