LECHEROUS NOCTURNE – Behold Almighty Doctrine

LECHEROUS NOCTURNE – Behold Almighty Doctrine

Lecherous Nocturne er et teknisk brutalt death metal band fra Sør-Carolina. Det er veldig brutalt og det er i tillegg til tider veldig kjapt og kommer med «sliten-i-nakkemusklene» garanti. Deluxeutgaven av skiva burde vært levert med en eske Paracet og fysioterapeut/massøse og det sier vel det meste.
Skiva minner meg mye om Hate Eternals «Fury & Flames», ei skive man blir fryktelig fort sliten av mentalt. Jeg har den samme følelsen nå etter to runder med «Behold Almighty Doctrine» og er ganske sikker på at Erik Rutan er stolt over hva hans landsmenn i Lecherous Nocturne har klart å få til på sin tredje fullengder.

Skiva tikker inn på 28 minutter, men det føles som om den har vart i minst en time og ikke på en dårlig måte. Saken er den at det skjer fryktelig mye i alle låtene på denne skiva og alt er nydelig brutalt og det er bare merkelig at man får en sånn følelse. Smilet kommer fram mange ganger hver gang skiva går en runde i spilleren og ikke nødvendigvis på de samme partiene hver gang.

Jeg skal nå forsøke å beskrive musikken på «Behold Almighty Doctrine». Ta de fem beste riffbaserte death metal bandene du vet om. Gang det med to og skru opp intensiteten tre ganger. Legg til litt kontrollert kaos og du begynner å nærme deg. Jeg liker det veldig godt og jeg tror at flere vil få opp øynene for dette amerikanske bandet og «Behold Almighty Doctrine» er et meget godt sted å begynne.

https://www.facebook.com/lecherous.nocturne

http://uniqueleader.com/