HELHEIM spiller på Blå onsdag (27/3)

HELHEIM spiller på Blå onsdag (27/3)

Onsdag 27/03-2013 Oslo Blå

 

 

HELHEIM
VULTURE INDUSTRIES
COR SCORPII
KRAKOW

 

 
Festivalpass Infernofestivalen

Kl. 20:00

20 år leg.

 

Helheim startet opp helt tilbake i 1992, som en av pionerene innen norsk viking black metal. Syv fullengdere og tre EP-er senere er bandet fremdeles like sultne og vikingånden like intakt. Deres nyeste album heter «Heiðindómr ok Mótgangr» og har mottatt strålende kritikker, og viser bandet på sitt mest episke og brutale, og samtidig får frem deres mer progressive side der de roer det ned for å skape dynamikk og variasjon. Helheim vil headline scenen på Blå under klubbkvelden til Infernofestivalen, men også Vulture Industries, Cor Scorpii og Krakow blir å se på scenen denne kvelden.