Tysk på norsk eller norsk på tysk?

Tysk på norsk eller norsk på tysk?


Lørdag 6. april har du valget mellom å høre DDR med gjester gjøre norske hitlåter i tysk språkdrakt på Rockefeller, eller å høre Rammsund fremføre Rammstein-låter på nynorsk i etasjen under. Uansett hva du velger, blir det en kveld du sent vil glemme!

_____________________________________________

Rockefeller lørdag 6. april
DDR
"Superknüllerleben"
Gjesteartister: Wenche Myhre, Michael Krohn, Dissimilis, Oslo Ess, OnklP, Reidun Sæther og Katzenjammer

Å jada, de er fortsatt her. Evigvarende og alltid aktuelle DDR med Atle Antonsen, Johan Golden og Berit Boman i spissen arrangerer sitt halvannetårlige kjempeshow på Rockefeller lørdag 6. april.

Med i posen får publikum en fantastisk gjesteliste med Die Wenche Myhre, Michael Krohn(Raga), Dissimilis og Oslo Ess med OnklP i spissen. I tillegg har du muligheten til å oppleve en av Norges aller beste stemmer Reidun Sæther (sist nydt i Spamalot) i begjærlig og glupsk utfoldelse. Katzenjammer står naturligvis for koringen.

Det er med andre duket for en historisk kveld i den tyske kulturens favn. Her vil man få oppleve et raust framskap med norske hitlåter i tysk språkdrakt fremført av et ti-tolv-femten manns orkester. Låter som blant annet "RaiRai", "Tøff i Pysjamas", "Svake mennesker" og "Bullet Me" blir pakket inn i tysk, bayermarinert rock. Og muligheten til å oppleve balladenes ballade, Whitney Houstons "I Will Allways Love You/Immer Lieb Ich Dich" som tysk powerballade kan du ikke la gå fra deg.

www.ddr-orkester.no

Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.

_____________________________________________

John DEE lørdag 6. april
RAMMSUND
Supp.: Blodsmak

Siden 2004 har Rammsund jobbet for å løfte nynorskkunnskapene opp til et akseptabelt nivå rundt i Norges "bakkar og berg". I 2010 kunne bandet se tilbake på en jobb grundig gjennomført, og kunne med god samvittighet trekke seg tilbake. Det skulle imidlertid ikke gå lang tid før nynorsken igjen lå som et skadeskutt skip. Rammsund kler seg derfor nok en gang inn i språkdrakta med knyttede never. Klare for å sparke bokmålræv! Fortsatt med musikken til Rammstein. Men det tilsynelatende glimtet i øyet er denne gangen bare for å skjule Rammsunds vrede. Fyr laus!

Som oppvarming har Rammsund fått med seg nynorsk-metallens nyeste fanebærere Blodsmak. Storveis tungfolk i krysningspunktet 80-talls heavy, feit stonerrock og folkemusikkhalvtimen.

Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.