NICKELBACK til Norge (14/11)

NICKELBACK til Norge (14/11)

 

 

 

NICKELBACK

TILBAKE TIL EUROPA MED THE HITS TOUR

TELENOR ARENA – 14. NOVEMBER

Verdensstjernene Nickelback har offentliggjort at de returnerer til Europa senere i år med The Hits Tour.  

I etterkant av fjorårets utsolgte europeiske stadioturné i forbindelse med utgivelsen av det topplistede albumet "Here and Now", har et stadig sterkere krav om bandets retur til Europa ikke gått for døve ører. "Vi ble overveldet av mengden av mennesker som kom for å se på oss", kommenterer bandets frontfigur Chad Kroeger. "Det var så mange fans som ikke fikk tak i billetter i fjor at vi ble oversvømmet av oppfordringer om å komme tilbake. Vi rett og slett elsker å spille i Europa!". 

Store hits som How You Remind Me, Photograph, Burn It To The Ground og Rockstar forenes med ferske listetopper som When We Stand Together, Bottoms Up, Lullaby og Trying Not To Love You i en konsert du ikke må gå glipp av. Med hits fra et helt tiår blir dette et uforglemmelig Nickelback-show. Kraftrock og globale radiohits – dette er et band med et rykte om å skape en fest hvor enn de drar.

I løpet av karrieren har bandet mottatt fem Grammy-nominasjoner, tre American Music Awards, samt 12 Juno-priser, og de har blitt utpekt til "Group of the Decade" av Billboard Magazine i 2009.  Med album og singler som har solgt flere ganger til platina over hele Europa og over 50 millioner album solgt verden over, er det ikke rart at fansen er tørste etter mer fra den kanadiske firerbanden.

‘The Hits’-turnéen kommer til Telenor Arena 14. november. Billettsalget til Nickelback starter fredag 15. mars kl 09:00, via: www.livenation.no, www.billettservice.no og www.oslospektrum.no  

Det er forventet stor etterspørsel etter billettene, så her gjelder det å være tidlig ute.

NICKELBACK
THE HITS TOUR

14. november – Telenor Arena
Billetter i salg fredag 15. mars kl 09:00. Billettene koster 500 kr + bill.avgift.