BLUDVERA – Terrorform EP

BLUDVERA – Terrorform EP

Navnet Bludvera kan thrash metal fans bare bite seg merke i med en gang. Dette Liverpool bandet er ekstremt inspirert av Bay Area thrash metal og det er både heftig, fengende og morderisk vanedannende. Det skjer enormt mye i låtene deres hele tiden, men uten at de beveger seg utenfor den musikalske verdenen til Bay Area thrashen. Samtidig er alt sammen ting man har hørt før, flere ganger, men det er også utført veldig bra. Selv om det finne hundrevis av thrashband rundt omkring i verden som Bludvera, så har jeg troen på at de kan klare å skille seg ut fra mengden på sitt neste album.

Lyden er god, produksjonen likeså og gitarsoloene sitter løst og alt er egentlig bare helt vidunderlig. Det eneste jeg vil sette fingeren på, er vokalen. Det er av typen tøff thrash vokal. Muligens en litt tammere utgave av Onkel Toms vokal og det er for så vidt helt greit. Men dessverre er den veldig utydelig og det er vanskelig å få med seg mange ord fra teksten. Litt bedre produksjon her kunne kanskje berget vokalen litt, men vokalist Scott Clayton bør nok skjerpe seg litt til neste skive skal ut.

Jeg vet ikke hvor gamle disse guttene er. Men ut fra pressebildet, ser de ganske unge ut og dermed vil nok utviklingen komme raskt og ting vil rette på seg til neste album. Jeg venter i spenning på den.

http://www.facebook.com/Bludvera