BLOOD TSUNAMI – For Faen

BLOOD TSUNAMI – For Faen

Blood Tsunami er i disse dager ute med et album det lukter svidd av. Riffene er av den ultrakjappe sorten, skiva er klinisk ren for lange kjedelige introer, alt er rått og skittent og til de grader tøft. Det er fullt trøkk hele veien og etter en hel dag med kun «For Faen» på ørene, er det faktisk en liten fare for at du blir litt sliten i øra etter hvert. Men hvem bryr seg, dette er metal.

Vokalen er av typen «Kom hit så skal jeg knuse tryne på deg» og den kler musikken gutta kommer opp med her. Denne skiva er 100 % tøffere enn alt annet jeg har hørt på hittil i år, og det er ikke få album skal jeg si deg.

Blood Tsunami blir fremstilt som et thrash metal band, og det er for så vidt sant. Det er bare det at på «For Faen» er låtene mye mer pønka. Likevel er det ikke mye annet her i verden som til de grader er så metal som denne er. Dette er så nær definisjonen på metal som du kan komme og da bør du bare gå og kjøpe skiva først som sist (helst først).

Gitarsoloene sitter løst over hele skiva, noe som kan være en fallgruve. Men ikke her, for alle soloene står til gull og de er alle med på å dra fram metalfølelsen i deg som lytter. Det er faktisk sykt lenge siden jeg har hørt ei hel skive som har så mange fengende gitarsoloer. Igjen, dette er metal.

Høydepunkter bør man dra frem når man sitter med et gullkorn av ei metalskive som denne i fanget. Jeg finner bare ett. Et stort ett. Hele skiva er et stort høydepunkt i seg selv. Den gjør meg glad og jeg får lyst på øl. Og, jeg får lyst til å bare si «For Faen».

http://www.facebook.com/bloodtsunamiofficial